Siyasilerden Batuhan Yasar Için Taziye Mesaji

Tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeden Ihlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yasar için siyasiler taziye mesaji yayimlandi.

Tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeden Ihlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yasar için siyasiler taziye mesaji yayimlandi. TBMM Baskani Mustafa Sentop, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakinlarina ve okurlarina bassagligi diliyorum” ifadelerini kullandi. Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda “Sevgili Batuhan Yasar Ne büyük kayip. Ne derin aci... Mevla ruhunu sâd, mekanini cennet, makamini âli eylesin” dedi.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu yaptigi paylasimda, “Türkiye’de, yakin siyasi tarihin önemli tanikliklarini tüm gerçekligiyle yasayan, meslegini çok seven, Ihlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Gazeteci Batuhan Yasar’a Allah’tan rahmet; ailesi, dostlari ve çalisma arkadaslarina bassagligi diliyorum. Mekani cennet olsun insallah” ifadelerine yer verdi. Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu ise su ifadeleri kullandi: “Allah rahmet eylesin. Mekani cennet, makami âli olsun InsAllah.”
Kaynak: İHA