Millet Ittifaki'nin Temsilcileri 'Cumhuriyetimizin Ikinci Yüzyilina Yeni Adim' Toplantisinda Bir Araya Geldi

Yenimahalle Belediyesinin düzenledigi “Cumhuriyetimizin Ikinci Yüzyilina Yeni Adim” toplantisinda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, IYI Parti, DEVA Partisi temsilcileri ve büyüksehir belediye baskanlari bir araya geldi.



Ankara’da Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’in belediye baskanligi süresinin 13 yili doldurmasi vesilesi ile “Cumhuriyetimizin Ikinci Yüzyilina Yeni Adim” toplantisi düzenlendi.

Programa CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, Gelecek Partisi, IYI Parti, DEVA Partisi temsilcileri ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve çok sayida vatandas katildi.



“Herkesle kucaklasacagiz”

Birlik ve beraberligin önemini vurgulayan Kiliçdaroglu, “Birlikten güç dogacaksa gücümüzü göstermeliyiz. Küçük ayrintilarda bogulmamaliyiz. Birlikten güç dogarsa bundan en büyük yarari millet ve vatan görecektir. Bayragimiz özgürce davranacaktir. Hiç kimsenin inancini, hiç kimsenin yasam tarzini sorgulamayacagiz. Herkesle kucaklasacagiz. Mevlana’nin, Haci Bektas’in duygusunu ve sevgisini bu topraklarda yesertmeye ant içtik” ifadelerine yer verdi.

“Yenimahalle’de bana, bize çok sey ögretti”

Toplantida 31 Mart Yerel Seçimlerinden bugüne kadar yaptiklari açilislari dile getiren Yenimahalle Belediye Baskani Yasar, “Üç dönemdir Yenimahalle’de Belediye Baskani olarak görev yapiyorum. Tüm olumsuzluklara ragmen mesai arkadaslarimla beraber bir basari hikayesi yazmayi basardik. Bunu da çok çalisarak, halkimiza güven vererek, samimiyetimizi yansitarak, hemsehrilerimizin sag duyusuna inanarak yaptim. 13 yildir belediye baskaniyim. Biz Yenimahalle’ye çok eser kazandirdik ancak Yenimahalle’deki bu tecrübemiz Yenimahalle Belediye Baskani olarak bana da çok sey kazandirdi. Yenimahalle’ye çok hizmet kazandirdik, Yenimahalle’de bana, bize çok sey ögretti. Bunun için tüm Yenimahalleli vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Yenimahalle’de 13 yildir birligi, beraberligi, huzuru, mutlulugu sagladigimiz gibi Millet Ittifaki sayesinde bu iklimin ve baharin tüm ülkemizde ilk seçimde gerçeklesecegine yürekten inaniyorum. Ben bir baba, dede, Atatürkçü bir yurtsever olarak, bu yolun bir neferi olarak kosmaya söz veriyorum” diye konustu.

Konusmalarinin ardindan davetli misafirler sahneye davet edilerek, Batikent Pir Sultan Abdal Cemevi ve Macunköy Camii’nin açilis töreni gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA