Köpege Önce Ates Etti, Sonra Degnek Firlatarak Eziyet Etti

Basaksehir’de bir kisi kulübesinde bulunan köpege önce tabanca ile ates etti, ardindan degnekler firlatarak eziyet etti. Süpheli sahis kisa sürede yakalanarak gözaltina alinirken, sahsin köpege eziyet ettigi o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Köpege Önce Ates Etti, Sonra Degnek Firlatarak Eziyet Etti


Olay, 3 Mart günü gece saatlerinde Basaksehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde köpegin kulübesinin bulundugu bölgeye gelen süpheli sahis, kulübesinde bulunan köpege ilk önce elindeki tabanca ile ates etti. Köpek kulübenin disinda dolanmaya baslayan köpege sahis daha sonra ise eline aldigi degnekleri firlatarak adeta eziyet etmeye basladi.

Bir süre sonra kulübenin bulundugu bölgeden ayrilan sahsi, kaçarak kayiplara karsiti. Sabah saatlerinde köpegin yarali oldugunu fark eden sahibi durumu polise bildirdi. Olay yerindeki güvenlik kamerasini inceleyen polis ekipleri, köpege eziyet eden sahsin A.B.Z. oldugunu tespit ederek yakalamak için çalisma baslatti.

Köpege eziyet eden süphelinin uyusturucudan arandigi belirlendi

Polis ekiplerinin yaptigi çalismalar neticesinde A.B.Z. isimli süpheli Fatih Atikali Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltina alindi. Evde arama yapan ekipler olayda kullanilan tabanca ve çok sayida kursun ele geçirdi. Ekipler A.B.Z.’nin uyusturucu veya uyarici madde kullanma suçundan arandigini belirledi. Sahsin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.

Köpege eziyet edildigi anlar kamerada

Basaksehir’de sahsin köpege ates ederek degnek firlattigi anlar kameraya yansidi. Görüntülerde, sahsin kulübenin oraya gelerek önce köpege ates ettigi daha sonrada degnek firlatip köpege eziyet ettigi ve sonrasinda olay yerinden ayrildigi görülüyor.
Kaynak: İHA