SANKO Üniversitesi'nden Yavuzeli Ve Araban'da Kariyer Günü

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulasmak Elinizde” konulu kariyer günü çerçevesinde yarin (31 Mart 2022) Gaziantep’in Yavuzeli ve Araban ilçelerinde egitimciler ve ögrencilerle bir araya geliyor.

SANKO Üniversitesi'nden Yavuzeli Ve Araban'da Kariyer Günü
Tip Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dali Baskani Doç. Dr. Tuba Denkçeken, Saglik Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Ögr. Üyesi Funda Esin Fakili, Hemsirelik Bölümü’nden Ögr. Gör. Emine Bas, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Ögr. Gör. Burcu Bagci ve Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tibbi Görüntüleme Teknikleri Programi’ndan Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Ali Ikidag bölümleri, egitim imkanlari, istihdam durumu konularinda paylasim yapacaklar.

Kariyer günü, 31 Mart 2022 tarihinde (yarin) Yavuzeli Rumkale Toplanti Salonunda saat:10.00’da Araban Kongre ve Sergi Sarayinda saat:14.00’te baslayacak.

SANKO Üniversitesi

SANKO Üniversitesi’nde Tip Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Lisansüstü Egitim Enstitüsü’nde Biyoistatistik alaninda doktora, Moleküler Tip, Hemsirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Tibbi Mikrobiyoloji alanlarinda tezli yüksek lisans, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Ilk ve Acil Yardim ile Tibbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde egitim veriliyor.

Ayrica Tip Fakültesi, 10 ana bilim dalinda Tipta Uzmanlik Egitimi verme konusunda yetkilendirildi.
Kaynak: İHA