Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Travelexpo'da Tanitiliyor

Ankara’da bu yil 5’inci kez düzenlenen Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (TRAVELEXPO)’nda Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, kurdugu stantla Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’ni tanitiyor.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Travelexpo'da Tanitiliyor
Bu yil 5’inci kez düzenlenen TRAVELEXPO Ankara’da basladi.

3-6 Mart tarihleri arasinda Congresium Ankara gerçeklestirilecek fuarda Selçuklu Belediyesi kurdugu stantla yer alacak. Dünyanin ve Türkiye’nin farkli noktalarindan fuari gezmek için gelen binlerce ziyaretçinin bulusma noktasi olan fuarda Kadim Selçuklu Medeniyeti basta olmak üzere Selçuklu Belediyesi tarafindan Konya’ya kazandirilan Tropikal Kelebek Bahçesi’nin tanitimi yapiliyor. 17 ülkeden katilimcinin yer aldigi fuarda 40’in üzerinde destinasyon, 200’ün üzerinde katilimcinin yer aliyor. Fuarda yer alan tanitim stantlari 10.00-19.00 saatleri arasinda ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

“Konya Tropikal Kelebek Bahçemizi tüm dünyaya tanitiyoruz”

Selçuklu’yu ve Selçuklu’nun turistik mekanlarini tanitmak amaciyla TRAVELEXPO Fuarina katildiklarini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Türkiye’nin tarihi ve turistik yerlerinin tanitilmasi için düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuari’nda 17 ülkeden 200’den fazla katilimci yer alacak. Selçuklu Belediyesi olarak biz de Selçuklumuzdaki tarihi dokulari yansitmak, gezilecek mekanlarimizi tanitmak amaciyla buradayiz. Selçuklu Belediyemizin standinda bütün gelen misafirlerimize Konya’mizla ilgili Selçuklu ilçemizle ilgili yaptigimiz çalismalarla ilgili turizm faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler yapiyoruz. Konya Tropikal Kelebek Bahçesi bütün Konya’miza gelen misafirlerin ziyaret ettigi bir lokasyon haline geldi. Ben Konya Tropikal Kelebek Bahçemizin yüz binlerce turistin Konyamiza gelmesine vesile olacagini düsünüyorum. Bütün yerli yabanci misafirlerimizi Konya’mizda ve Konya Tropikal Kelebek Bahçemizde agirlamaktan memnuniyet duyacagimi ifade etmek istiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA