Kayganlasan Otoyolda Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu Orhangazi Tüneli yakinlarinda yagistan dolayi kayganlasan yolda meydana gelen kazada 1 kisi öldü, 3 kisi yaralandi.

Kayganlasan Otoyolda Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Kaza saat 10.00 siralarinda Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu Orhangazi Tüneli yakinlarinda meydana geldi. Alinan bilgilere göre Çagdas Çelik (37) idaresindeki 03 HK 335 plakali otomobil, Bursa’dan Istanbul istikametine dogru seyir halindeyken yagis nedeniyle kayganlasan yolda kontrolden çikarak önünde seyir halinde olan Sezer Dönmez (37) idaresindeki 41 YR 225 plakali üzerinde kule vinç tasiyan bir tira arkadan çarpti.

Ortalik savas alanina döndü

Tira çarpmasi sonucu kontrolden çikan otomobil bariyerlere de çarptiktan sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Çagdas Çelik ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ömer Kürsad Durukan (33), Bahadir Bakay (27) ve Kadir Keskin (27) yaralandi. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Kazada agir yaralanan Ömer Kürsad Durukan, Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Diger yaralilar ise hastanede tedavi altina alindi.

Orhangazi Cumhuriyet Savciligi kaza ile ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA