Balikesir'de MHP'ye Katilimlar Sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Balikesir Il Baskani Ekrem Gökay Yüksel baskanliginda üye kayit programinin 5. gerçeklestirildi.

Balikesir'de MHP'ye Katilimlar Sürüyor
Programda konusan Il Baskani Yüksel, "Milliyetçi Hareket Partisi 5. Hafta itibariyle üye kayitlarina tüm hiziyla devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Balikesir Il Baskanliginin tertiplemis oldugu üye kayit programina hos geldiniz seref verdiniz. Genel Baskanimiz Dr. Devlet Bahçeli beyin dedigi gibi Bu Hareket duali bir harekettir. Gönül gözüyle baktigimizda bunun böyle oldugunu hissedersiniz. Üye olmak partimizin bir neferi olmak yasadigimiz hayatin en serefli durumudur. Milliyetçi Hareket Partisinin programlarini siyasetini çalismalarini bundan sonraki süreçte hep beraber takip edip, hizmetlerimizi daha iyi noktalara tasimak için hep birlikte mücadele edecegiz. Üyeliklerinizin Hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum dedi.

’’

Akabinde Karesi Ilçe Baskani Kürsat Burak Boduroglu, Altieylül Ilçe Baskani Tayfun Tursun, Il Yönetim Kurulu Üyeleri ve Il Baskan Yardimcilari, üyelere rozetlerini takarak hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA