Manavgat Hal Insaatinda Ince Isçilik Çalismalari

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Manavgat Toptanci Hali Projesi insaatinda çalismalar son hizla sürüyor. Kaba insaati biten projede ince isçilik çalismalari basladi.

Manavgat Hal Insaatinda Ince Isçilik Çalismalari
Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Manavgat Ilçesi Demirciler Mahallesi’nde 32 bin metrekare arazi üzerinde yapimi süren Manavgat Toptanci Hal Projesi’nde hizla çalismalar devam ediyor. Projede komisyoncu dükkanlari ve ardiyelerin oldugu alanda yapilarin siva çalismalari sürüyor. Manavgat Toptanci Hali Projesi’nin kisa zamanda tamamlanip üreticilerin ve komisyoncularin kullanimina sunulmasi hedefleniyor.

11 bin 110 metrekare toplam insaat alanina sahip olan Manavgat Toptanci Hal Kompleksi Projesi’nde, A1 ve A2 blokta 20 adet komisyoncu dükkâni, B1 blokta 12 adet tüccar ardiyesi B2 Blok’ta 20 adet tüccar ardiyesi olacak. Idari binanin zemin katinda tuvaletler, elektrik odasi, zayif akim odasi, 3 adet isyeri, 4 adet dükkan bulunacak. 1. katta ise yine bay-bayan tuvaletleri, mutfak, restoran, toplanti salonu, mescit, abdesthane, teknik oda ve 4 adet ofis yer alacak. Bodrum katta ise hidrofor odasi, yangin suyu odasi ve kullanim suyu odasi bulunacak.
Kaynak: İHA