ZBEÜ'de 'Gemi Acenteligi Islemleri Ve Gelisen Firsatlar' Konferansi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ögrenci ve mezunlar dernegi BÜDEMDER ve Denizcilik Fakültesi’nin ev sahipligi yaptigi "Gemi Acenteligi Islemleri ve Gelisen Firsatlar" konulu konferans, ögrencilerin gösterdigi yogun ilgiyle gerçeklestirildi.

ZBEÜ'de 'Gemi Acenteligi Islemleri Ve Gelisen Firsatlar' Konferansi
Burçin Bassarioglu’nun konuk oldugu konferansta açilis konusmasini BÜDEMDER Yönetim Kurulu Baskani Dr. Umur Bucak yapti. Denizcilik Fakültesi 2018 yili mezunlarindan Mustafa Ilker Yalçin, gemi acenteligi ve alt dallari olan kiraci acentesi, liman acentesi ve koruyucu acente hakkinda sektörde tecrübe ile edinilebilecek bilgileri ögrencilerle paylasti. BÜDEMDER Yönetim Kurulu Baskani Dr. Umur Bucak denizcilik sektörünün ihtiyaci olan kalifiye eleman ihtiyacini üniversitenin karsilama kapasitesi oldugunu belirterek "Üniversitemizde verdigimiz sektörel egitimlerin yani sira dernegimizle gerçeklestirdigimiz çesitli etkinlik ve projelerle birlikte yarinin ileri gelen üst düzey yöneticilerini yetistirmeyi amaçliyoruz" dedi.

Yogun katilimin oldugu konferansta basta katilim saglayan Denizcilik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Adnan Topuz, Kdz Eregli MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Denizcilik Fakültesi Dekan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Ersin Açikgöz, birçok defa söz alarak kendi bilgi ve tecrübeleriyle sunuma katki sagladilar. Konferansin sonunda Denizcilik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Adnan Topuz, BÜDEMDER adina Mustafa Ilker Yalçin’a ve Burçin Bassarioglu’na tesekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA