Uyusturucuyu Asma Tavan Arasina Gizlemisler

Istanbul Gaziosmanpasa’da polis ekiplerinin bir eve düzenlendigi operasyonda, asma tavan arasina gizlenmis uyusturucu madde ve ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Operasyonda yakalanan zehir taciri 1 kisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyusturucuyu Asma Tavan Arasina Gizlemisler
Gaziosmanpasa Asayis Büro Amirligi ve Narkotik Büro Amirligi ekipleri uyusturucu ve uyarici madde ticaretini önlemeye yönelik çalismalarini sürdürüyor. Ekipler, yapmis oldugu istihbarat çalismalari sonucunda Sarigöl Mahallesi’nde uyusturucu madde ticareti yapildigi belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi.

Adreste yapilan genis çapli aramada; asma tavan arasina gizlenmis 5 parça halinde toplamda 406 gr metamfetamin, 135 adet lyrica hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 17 adet fisek ve toplam 3 bin 890 lira para ele geçirildi.

Operasyonda Ömer K. ve Cebrail K. isimli kisiler gözaltina alindi. Uyusturucu madde ticareti ve parada sahtecilik suçlarindan aranan Ömer K. isimli zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Cebrail K.’nin ise serbest birakildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA