Dügün Sezonu Yaklasirken Baget Yüzükler Ön Plana Çikti

Istanbul Jewelery Show Yesilköy’de bulunan Istanbul Fuar Merkezi’nde basladi. Fuar katilimcilarindan firma sahibi Emrullah Topraksever, “2022 yaz sezonuyla birlikte dügün sezonu yaklasmakta. Dolayisiyla ürünlerimiz ona göre hazirlandi. Bu sene baget ürünler revaçta. Biz de baget ürünlerden çalistik yaz sezonu için” dedi.

Dügün Sezonu Yaklasirken Baget Yüzükler Ön Plana Çikti


“Bu sene baget ürünler revaçta”

Istanbul Jewelery Show Yesilköy’de bulunan Istanbul Fuar Merkezi’nde basladi.

Fuarda 2022 yaz dügün sezonu için hazirlanan baget yüzükler ön plana çikti. Fuar katilimcilarindan Sign Diamond Baguette firma sahibi Emrullah Topraksever, “2022 yaz sezonuyla birlikte dügün sezonu yaklasmakta. Dolayisiyla ürünlerimiz ona göre hazirlandi. Bu sene baget ürünler revaçta. Biz de baget ürünlerden çalistik yaz sezonu için. Ayni zamanda geçtigimiz hafta Miami Fuari’ndaydik. Fuarda da ülkemiz adina güzel isler yaptik. Simdi ayni koleksiyonu burada da devam ettiriyoruz. Pandemi sona erdigi için bu sezon çok güzel olacak insallah. Iki yildir gerçeklesemiyordu bu fuarimiz. O yüzden güzel de hazirlandik bu sene. Insanlar da açikçasi ise açlar. Dolayisiyla insallah çok güzel olacak” diye konustu.



“Her seyden önemlisi ise fayda maliyete bakmak”

Pirlanta satin alirken dikkat edilmesi gereken noktalari anlatan Topraksever, “Burada pirlantanin önce kendi kalitesine sonrasinda da isçilik kalitesine dikkat etmek gerekiyor. Her seyden önemlisi ise fayda maliyete bakmak. Ne kadar ücret ödemek istiyoruz? Ne almak istiyoruz? Bu konuda eger müsteri bilinçlenirse ondan sonrasi çok kolay olacaktir. D’den baslayip Z’ye kadar giden bir skala var. Genelde mücevher üzerinde H ve üstü kullanilir. Tabii su anda bes ve alti yildir trend F, G, E‘ye yükseldi. Iç berraklik olarak da karisim olan berrakliklar kullaniyoruz. Bu sekilde tercih edilebilir. Pirlantaya ragbet ve satisi çok güzel. Ayni zamanda biz ülke olarak çok iyi bir üreticiyiz diger ülkeler bazinda. Mücevher ihracatimiz çok kuvvetli” dedi.

Kaynak: İHA