Diyarbakir'da Iznik Rüzgari Esti

Iznik, Diyarbakir da ilk kez düzenlenen Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarinda yerini aldi.

Diyarbakir'da Iznik Rüzgari Esti
Iznik Belediyesi her alanda adindan söz ettirmeye devam ediyor. Iznik Belediyesi son olarak, Diyarbakir da ilk kez düzenlenen Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarinda yerini aldi. Mezopotamya’nin tarih, kültür, doga, yaban hayati ve lezzetleriyle öne çikmasi, insanlik tarihinin baslangicina sahit olan bu özel topraklarin benzersiz bir turizm destinasyonu olarak benimsenmesi hedefiyle yapilan fuarda, Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi bünyesinde fuarda katilimci ilçeler stant açti.

Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu, Iznik Belediyesi standina gelerek tüm Izniklilere selamlarini iletti. Ayrica bölgenin vali, kaymakam, belediye baskanlari, TÜRSAB yetkilileri, turizmciler ve vatandaslar Iznik standina gelerek görevlilerden bilgi aldilar ve Iznik’e selamlarini iletti. Iznik Belediyesi yetkilileri Vali Karaloglu’na günün anisina Iznik Çinisi takdim etti.

KKTC Basbakan Yardimcisi ve Turizm Bakani Fikri Ataoglu, Erbil Valisi Omid Xosnav, TÜRSAB Baskani Firuz Baglikaya, sivil toplum kurulusu temsilcileri, 16 ülkeden ve 30 sehirden davetlilerin katildigi fuar 27 Mart’a kadar ziyaretçileri agirlayacak.
Kaynak: İHA