MHP Belde Baskanligi Mehter Takimi Coskusuyla Açildi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesine bagli Persembe beldesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Persembe Belde Baskanligi’nin yeni hizmet binasinin açilisi, mehter takimi ile coskuyla gerçeklestirildi.

MHP Belde Baskanligi Mehter Takimi Coskusuyla Açildi
Açilis öncesi MHP MYK Üyesi Kotra ve beraberindekiler, çarsidaki esnaflari ziyaret ederek hasbihalde bulunarak isteklerini dinlediler.

Persembe beldesindeki hizmet binasinin açilisina; MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra ve MHP Zonguldak Il Baskani Ilkay Varol Demirköse, ilçe baskanlari ve belde baskanlarinin yani sira yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaslarin katilimiyla gerçeklesti. MHP Persembe Belde Baskani Akif Alibabaoglu, "Persembe beldesi MHP için bugün dogum günü olarak görüyorum. Güçlü bir kadro ve yeni bir ekip kurduk. Umarim burada muvaffak olacagiz. Duragan gidis hata dur deme zamani geldi ve tekrar ayaga kalkma zamanimizin geldigine inaniyorum. Persembemizi daha yasanilir bir belde yapmak için elimizden geleni yapacagiz" dedi.

MHP Çaycuma Ilçe Baskani Mustafa Kaplan, “Çaycuma’da bir mesale yaktik çok güzel bir birliktelik sagladik. Bize Türkiye Çaycuma. Çaycuma’da kalin bir olduk Allah’a sükürler olsun. Tekrar bu zihniyete sahip yapilanmaya girdik" ifadelerine yer verdi.

MHP Zonguldak Il Baskani Ilkay Varol Demirköse, "Türk’ün Türkten baska dostu yokken, ülkücü ülkücünün kardesi derken halka hizmeti hakka hizmet gören, vatan sevgisi imandandir diyen, bilgi liderim Devlet Bahçeli’ye, teskilatlarimiza, vatanimiza, milletimize, bayragimiza, sadakat serefimiz diyen herkes hem gönlümüzün hem de teskilatlarimizin kapilari sonuna kadar açik. Sanli tarih destanimizi anlatan Istiklal Marsi ‘Korkma’ diyerek baslar. Ey aziz Türk Milleti, sakin korkmayin. Çünkü sahipsiz vatanin batmasi haktir. Biz varsak, Milliyetçi Hareket Partisi varsa, ülkücü kadrolar varsa bu vatan asla batmayacaktir. Türk’e kefen biçmek, sanli bayragi indirmek, vatani bölmek, kimin haddine! Ne mutlu Türküm diyene. Teskilat açilisimizin Persembe, Çaycuma, Zonguldak için hayirlar getirmesini Cenabi Allah’tan diliyorum” diye konustu.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra yaptigi konusmasinda; "Burada bulunurken etrafima baktim. Eregli’den Çaycuma 80 kilometre, Kozlu, Kilimli, Devrek ile bütün merkez ilçe baskanlarimiz dahil olmak üzere tüm ilçe baskanlarimiz buradalar. Biz bu birlikteligi bulusturmak için çok mücadele ettik. 4,5 yildir kongreler baslamadan önce bize saldiranlar oldu. Ama ben, il baskanimiz, il yöneticilerimiz, ilçe baskanlarimiz, sendika baskanlarimiz, ocak baskanlarimizla birlikte hareket edecegiz dedik ve birlikte yol yürüyoruz. Buradaki daha önceki ilçe baskanlarima sordum ve Çaycuma’da 25-30 yildir belde teskilati açilmamis. Ben teskilati iyi bilirim ve MHP’yi iyi tanirim. 1987 yilindan beri bu teskilatin içindeyim. 25 yildir Zonguldak’ta Il Ocak Baskanligi yapmis tanidik arkadaslarimiz var. MHP Zonguldak’ta her ne kadar birileri yer vermese de MHP’de bir kisi istifa ederse hemen ’Sok sok sok MHP’de istifa’, Arkadas birilerini rahatsiz etmeye devam edecegiz. Rahatsiz olmanizdan gurur duyuyoruz. MHP birlikteligi, ülküdasligi en uç düzeyde tutuyor. Allah bizim, birligimiz, dirligimizi ve beraberligimizi bozmasin. Bir seyleri asmisiz, omuz omuza vermisiz. O yüzden Zonguldak’ta tarih yazacagiz. Bizim oymus, buymus gibi bir isimiz yok. Bizim tek bir isimiz var, teskilat" dedi.

Konusmalarin ardindan dualar okunarak belde baskanliginin açilis kurdelesi kesildi. Persembe Belde Baskani Akif Alibabaoglu, MHP MYK Üyesi Murat Kotra’ya plaket takdim etti. Baskanliga atamasi yapilan Alibabaoglu’na da mazbatasi verildi.

Akabinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saltukova Belde Baskanligi’na Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse’nin imzasiyla Mehmet Karagöl atandi. MYK Üyesi Murat Kotra, Saltukova Belde Baskani Mehmet Karagöl ve ekibine basarilar diledi.

Açilis sonrasi Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye geçilerek bazi firmalara ziyarette bulunuldu.
Kaynak: İHA