Üniversite Ögrencileriyle Kariyer Toplantisi

Batman Üniversitesi’nde, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birligi tarafindan ortak finanse edilen, ‘TRC3 Bölgesi’nde Genç Istihdaminin Tesviki için Teknik Destek’ Projesi kapsaminda Kariyer Rehberligi ve Danismanligi Bilgilendirme Toplantisi düzenlendi.

Üniversite Ögrencileriyle Kariyer Toplantisi
Batman Üniversitesi Kariyer Gelistirme Uygulama ve Arastirma Merkezi is birliginde gerçeklestirildi.

Ünlü sanatçi Bahadir Tatliöz, çevrim içi olarak baglandigi toplantida ögrencilerle deneyimlerini paylasirken, Proje Takim Lideri Cleofe MC Guardigli, Batman Üniversitesi Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Onur Gülbahar, TRT Diyarbakir Bölge Müdürü Hamit Yaz, Batman Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü veUluslararasi Iliskiler Bölüm Baskani Doç. Dr. Fulya Köksoy, Ihlas Haber Ajansi Batman Muhabiri Aziz Karatas, Radyo Yüksel Genel Yayin Yönetmeni Mehmet Selami Akgeyik, Batman Üniversitesi ögrencileri ile bir araya gelerek kariyer planlarina yardimci olacak firsatlar, kentte ihtiyaç duyulan meslekler ve istihdam tesviklerini aktardi.

Batman Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Rohat Cebe’nin de katilimiyla gerçeklestirilen toplantida, Batman Üniversitesi ögrencilerinin kariyer yollarini belirleme firsatlari bulabildikleri, farkli sektörlerden yöneticiler, isverenler ve kariyer rehberligi uzmanlari ögrencilerle bir araya geldi.

Toplanti sonrasi, toplantiya katilim saglayan ögrencilere, katilim sertifikasi verildi.

Kaynak: İHA