Kocasinan, Ögrencilerin Basarilarini Erciyes Gezisi Ile Taçlandirdi

Kocasinan Belediyesi tarafindan ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor’ Projesi kapsaminda PISA sinavinda Kayseri ve Türkiye’yi temsil edecek olan ögrencilere moral saglamak amaciyla Erciyes’e gezi düzenlendi. Erciyes’te ögrencilerle bir araya gelen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin akademik projeler, farkli aktiviteler ve sosyal etkinliklerle gençlerin her zaman yaninda olduklarini ve gelecege yatirim yaptiklarini söyledi.

Kocasinan, Ögrencilerin Basarilarini Erciyes Gezisi Ile Taçlandirdi
Basarili olan ögrencileri, Erciyes gezisiyle ödüllendiren Baskan Çolakbayrakdar, gençlerle birlikte Erciyes’te bir araya geldi. Gençlerin sevgisiyle karsilasan Baskan Çolakbayrakdar, “Daha önceki kafileler, Kayseri’de yasayip da Erciyes’e gelmeyen ögrenci arkadaslarimizdi. Sizler ise önümüzdeki PISA (Uluslararasi Ögrenci Degerlendirme Programi) sinavinda hem sehrimizi hem de ülkemizi temsil edeceksiniz. Bu konuda size güvenimiz tam ve basarilar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Belediye olarak hayatin bütün kademelerinde yer aliyoruz. Özellikle çocuklar, gençler ve kadinlar adina projelerimiz ve yatirimlarimizda pozitif ayricalik yapiyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yasanabilir bir Kocasinan birakmak için yogun çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda gelecegimizin teminati yavrularimiza yönelik sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilgili her alanda egitim vererek, onlarin sosyallesmesine, fiziksel ve zihinsel yönden gelismelerine katki sagliyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar egitim için hiçbir fedakarliktan kaçinmadan tüm imkanlarimizi seferber ettik. Bundan sonra da egitim-ögretime destegi artirarak devam ettirecegiz. Ülkemizin gelecegi olan gençlerimiz ve çocuklarimiz için yatirimlarimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin akademik projeler, farkli aktiviteler ve sosyal etkinliklerle gençlerin her zaman yaninda olduklarini sözlerine ekledi.

Kocasinan Ilçe Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse ise egitim ve ögretime yönelik vermis oldugu desteklerden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ederek, “Kocasinan Belediyesi, hizmetleriyle hem kendi faaliyetlerini yürütüyor hem de egitim, ögretim, sosyal, kültür gibi hayatin her alaninda her zaman projeler üreterek, egitime destek sagliyor. Desteklerinden dolayi basta Kocasinan Belediye Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kocasinan Belediyesi, ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor’ Projesi kapsaminda okullarinda basarili olan ögrencileri, Türkiye’nin ve dünyanin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes gezisi ile ödüllendirdi. Kocasinan Belediyesi, Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Kayseri Erciyes A.S. ve Kocasinan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor’ Projesi kapsaminda PISA sinavinda Kayseri ve Türkiye’yi temsil edecek olan ögrenciler, Erciyes’te karin keyfini çikardi.
Kaynak: İHA