Avcilar Belediyesi, Bir Yilda Bin 500 Kisiyi Is Sahibi Yapti

Avcilar Belediyesi tarafindan kurulan Istihdam Merkezi son bir yilda bin 500 vatandasi is sahibi yapti. Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli; “Is arayan komsularimizla birebir ilgileniyor, issizlik sorunlarina çare oluyoruz” dedi.

Avcilar Belediyesi, Bir Yilda Bin 500 Kisiyi Is Sahibi Yapti
’Sosyal Belediyecilik’ anlayisiyla hareket ederek vatandaslarin her türlü sorununa çözüm arayan Avcilar Belediyesi issizlige karsi “Istihdam Seferberligi” baslatti. Baskan Turan Hançerli’nin talimatiyla bir yil önce Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü bünyesinde kurulan Istihdam Merkezi, Avcilarda is arayan vatandaslarin umudu oldu.

Bir yilda bin 500 kisi is buldu

Is arayan vatandaslarla birebir ilgilenen Avcilar Belediyesi Istihdam Merkezi çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Is arayanlar ile isçi arayanlarin bir araya getirildigi merkezde, aranan is ve isçi profiline uygun talepler özel sektöre iletiliyor.

Özel sektör firmalarinin personel taleplerini aldiktan sonra kayitli basvurulardan yönlendirme yapan Istihdam Merkezi, yönlendirmeyi kabul eden vatandaslarin ise alim süresince takibini de gerçeklestiriyor. Istihdam Merkezi’nde profesyonel danismanlar tarafindan verilen rehberlik hizmetleri ile vatandaslarin yaninda olmayi sürdüren Avcilar Belediyesi, ’kisisel ve kurumsal egitimler,’ ’özgeçmis olusturma’ gibi konularda da is arayan vatandaslara yardimci oluyor.

“Komsularimizin her zaman yanindayiz”

Türkiye’nin içerisinde bulundugu ekonomik kosullarda en büyük sorunlardan birisinin issizlik oldugunu belirten Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli; “Is arayan komsularimizla birebir ilgileniyor, issizlik sorunlarina çare oluyoruz. Istihdam Merkezimiz araciligiyla 1 yilda bin 500’den fazla komsumuza is olanagi sagladik. Komsularimizin her ihtiyacinda daima yanindayiz. Is arayan Avcilarli komsularimiz 444 6 989 numarali çagri merkezimizi arayarak Kariyer Merkezi Birimimize taleplerini iletebilirler” dedi.

Kaynak: İHA