Hastanede Doktoru Ve Güvenlik Görevlisini Darp Eden Sahis Tutuklandi

Bakirköy’de devlet hastanesinde doktoru ve güvenlik görevlisini darp eden süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede Doktoru Ve Güvenlik Görevlisini Darp Eden Sahis Tutuklandi
Bakirköy Dr. Sadi Konuk Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde dün aksam meydana gelen olayda, M.K. isimli sahis kapidaki seritleri geçmek istemisti. Hastanede çalisan güvenlik görevlisi T.Ö. ve doktor M.S. D.’nin engel olmaya çalismasi üzerine M.K., güvenlik görevlisini ve doktoru darp etmisti. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptiklari incelemenin ardindan M.K.’yi gözaltina almisti.

Emniyetteki islemlerinin ardindan bugün ögle saatlerinde Bakirköy Adliyesi’ne sevk edilen M.K., ifadesinde siddet eyleminde bulunma amaciyla hareket etmedigini savunarak, “Ben sadece güvenlik görevlisine esimi hamile oldugunu söyledigim halde neden ittirdigini sordum. Elimi bana bakmasini saglamak amaciyla güvenlik görevlisinin omzuna koymustum. Kendisine ‘Sen esimi itmissin, neden ittin’ diye sordum. Bunun üzerine güvenlik görevlisi bana yumruk salladi. Ben de kendisine karsilik verdim. Salladigim yumrugun neresine geldigini bilmiyorum. Yumruklasma olurken herhangi bir kan olmadi. Sonrasinda olaylar gelisti. Ben güvenlik görevlisi haricinde doktor veya baska bir görevli ile münakasaya girmedim. Fiziksel temasta bulunmadan. Aleyhime verilen beyanlari kabul etmiyorum. Doktor olaylarini kabul etmiyorum. Olayda magdur olan benim. Yaralama gibi bir niyetim yoktu. Özür beklerken bana saldirdi. Olan durumdan dolayi pismanim. Konunun buralara gelmesini istemedim” dedi.

M.K., sevk edildigi Sulh Ceza Hakimligi tarafindan ‘kasten yaralama’ ve ‘basit yaralama’ suçlarindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA