Kizilay'in Çalismalari Ünye'de Degerlendirildi

Türk Kizilay Ordu Sube Baskanligi ile Türk Kizilay Ünye Ilçe Baskanligi, düzenledikleri programda bir araya gelerek yürütülen çalismalari degerlendirildi.

Kizilay'in Çalismalari Ünye'de Degerlendirildi


Hüseyin Sabri Kadi Konagi’nda düzenlenen programda Türk Kizilay Ordu Il Baskani Birnur Fatma Enginyurt, yapilan ve yapilacak olan çalismalar hakkinda bilgi verdi. Buradaki programda konusan Enginyurt, görevi devraldiklarinda iki ilçede temsilcilik oldugunu, suan bu sayinin 15’e çiktigini belirterek, "Ünye, Fatsa subemiz ve diger temsilciliklerimiz ile Ordu’nun iyilik ordusu olarak insallah hep birlikte el ele yapacagimiz iyilikleri daha ileriye tasima amacindayiz. Yeni yönetimimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Rabbim utandirmasin iyilik yolunda hayirli çalismalar diliyorum” dedi.



“Yerel yönetim olarak Kizilay’in arkasindayiz”

Türk Kizilay’in ülke içinde ve disinda önemli hizmetler verdigini söyleyerek, yerel yönetimler olarak her daim destekleyeceklerini söyleyen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli ise, “Kizilay’in amaci, nerede bir felaket ki dünyamizda bunlarin hiçbiri olmasin istiyoruz ama oldugunda da buraya uzanacak ilk elin Kizilay olacagini biliyoruz. Kizilay’in iyilik ordusuyla beraber güçlendigimizi de biliyoruz. Geçmis dönemlerde bu kutlu camiaya hizmet eden baskanlari ve yönetim kurulu üyesi olan emek veren herkese öncelikle tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA