Günlük Yasamin Stresini Atmak Için Özel Program Düzenlediler

Mugla’nin Bodrum ilçesinde bulunan Azka Hotel’de günlük hayatin kosusturmasinda ve stresten bunalip rahatlamak isteyenler için özel bir program düzenledi. 3-6 Mart arasinda 3 gece 4 gün sürecek olan tanis inzivasi etkinligi adi altindaki programa ilginin yogun oldugu belirtildi.

Günlük Yasamin Stresini Atmak Için Özel Program Düzenlediler


Bodrum’da hizmet veren Azka Otel, oldukça yogun ve stresli geçen 2021 yilinin ardindan ’tanis inziva’ adiyla farki bir etkinlik düzenledi.

Yas grubu gözetmeksizin programa katilan herkesi, hayat sartlarinin olusturdugu stresten uzaklastirip bahar mevsimine dinç bir sekilde girmesinin amaçlandigi programda farkli bir tatil konsepti ile hizmet verilecegi belirtildi. Içinde farkindalik egitimleri, rehberli meditasyonlar, aktif tefekkürler, her yas ve bedene uygun yoga uygulamalari oldugu belirtilen ’tanis inzivasi’ etkinligindeki aktivitelerin her birinin, farkli bir programa sahip olarak gerçeklestirildigi kaydedildi. Süreç içinde toplulugun genel egilimlerine göre programa alternatif eklemeler de yapilacagi belirtildi.

Sabah zengin açik büfe kahvaltisi ile baslayan program, ögleden sonra ikramlari, gün sonunda lezzetli bir aksam yemegi ile devam ettigi programlar için ek ücret alinmadigi belirtildi. Serbest zamanlarda denize sifir olan otelde açik ve kapali havuzlarin yani sira tüm sosyal ve aktivite alanlarin katilimcilara açik tutulacagi belirtilerek tanis inzivasina katilanlarin 2022 baharina da tüm stresini atmis olarak girmesinin hedeflendigi kaydedildi.
Kaynak: İHA