Ehliyetsiz Sürücü Motosiklete Çarpti Açiklamasi 1 Yarali

Mugla’nin Marmaris ilçesinde ehliyetsiz oldugu iddia edilen sürücünün kullandigi otomobil ile yerel bir gazete muhabirinin idaresindeki motosikletin karistigi trafik kazasinda motosiklet sürücüsü gazeteci yaralandi.

Ehliyetsiz Sürücü Motosiklete Çarpti Açiklamasi 1 Yarali


Kaza, Çildir Mahallesi Hasan Isik Caddesi üzerinde saat 18.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yerel bir gazetede grafikerlik ve muhabirlik yapan N.D.’nin kullandigi motosiklet ile, ehliyetsiz oldugu iddia edilen Ö.E.F. idaresindeki otomobil cadde üzerindeki kavsakta çarpisti. Çarpmanin etkisi ile savrulan motosikletten düsen gazeteci N.D. yaralandi. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri yarali motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldirdi.

N.D.’yi tedavi gördügü hastanede ziyaret ederek ’geçmis olsun’ dileklerini ileten gazete sahibi Arzu Saritas kendisinin de bir motosiklet kullanicisi oldugunu ve otomobil sürülerinin motosikletlileri görmezden geldigini belirterek sürücülerin daha dikkatli olmasi gerektigini kaydetti.

Yarali gazetecinin saglik durumunun iyi oldugu ve hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA