Baskan Keles Gida Ve Kozmetik Üretim Tesisini Inceledi

Zonguldak’in Eregli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles ile VHP Bitkisel Ürünler sirketi Yönetim Kurulu Baskani Vahap Akbulut, Lokman Efendi firmasi Sahibi Emre Gören’i ziyaret ederek kisa süre önce faaliyete geçen fabrikada incelemelerde bulundu.

Baskan Keles Gida Ve Kozmetik Üretim Tesisini Inceledi
Fabrika sahibi Gören’den üretim tesisi ve ürünler hakkinda bilgiler alan Keles böyle bir tesisi ilçeye kazandirmasindan dolayi kendisine tesekkür etti. Baskan Keles konusmasinda “Öncelikle Emre Gören kardesimizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Böyle bir tesisin ilçemize kazandirilmasi beni de çok mutlu etti. Bölgede baska bir örnegi yok. Kdz. Eregli TSO olarak ilçemize yapilan her yatirimi ve yatirimcimizi destekliyoruz. Bu güne kadar oldugu gibi bundan sonrada üzerimize düsen ne varsa yatirimcilarimizin emrindeyiz” dedi.

Fabrika sahibi Emre Gören ise kisa süre önce faaliyete geçen üretim tesisinin bölgede tek oldugunu belirterek, hedeflerinin hijyenik ortamda en kaliteli gida ve kozmetik ürünlerini hem Türkiye’ye hem de dis ülkelere ihraç etmek oldugunu söyledi.

Gören konusmasinda “Fabrikamizda dogal vitamin ve saglik ürünleri, dogal pekmez ve türevleri, pekmez dolumu, cilt kremleri, cilt serumlari, bitkisel çaylar, bitkisel mâcunlar, saç bakim ürünleri, bitkisel sabun ve sampuan ürünlerinin üretimini gerçeklestiriyoruz. Tesisim bölgemizde kurulan ilk ve tek tesis olma özelligini tasiyoruz. Türkiye’nin gida ve kozmetik alaninda önemli markalarini bu tesisimizde üretip tedarikçilerimize ve son kullanicilara ulastiracagiz. Hedefimiz tesisimizde hijyenik bir ortamda en kaliteli gida ve kozmetik ürünlerini elde ederek tedarikçilerimizin ve son kullanicilarin memnun kalacagi ürünleri üretmektir.”
Kaynak: İHA