Antalya'da Yollar Nehre Döndü, Rögarlardan Sular Tasti, Araçlar Yollarda Kaldi

Antalya’da etkili olan siddetli yagmur yollari adeta nehre döndürdü. Araçlar yollarda kalirken, bir otelin otoparkinin alçi tavani araçlarin üzerine düstü. Yaralanan olmayan olayda 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

Antalya'da Yollar Nehre Döndü, Rögarlardan Sular Tasti, Araçlar Yollarda Kaldi


Turizm kenti Antalya’da sabah saatlerinde baslayan saganak yagmur aksam saatlerinde etkisini daha da arttirdi. Yagmur dolayisi ile Konyaalti ilçesindeki Atatürk Bulvari adeta nehre döndü. Nehre dönen yolda çok sayida araç yolda kaldi. Sürücüler araçlarin da yollarda kalmasi ile güçlükle ilerledi. Vatandaslar ise göle dönen yoldan karsi tarafa geçmekte güçlük çekti. Bazi vatandaslar ise yagmur dolayisi ile araçlarindan inemedi.

Bir otelin otoparkinin alçi tavani 4 aracin üzerine düstü

Öte yandan yagmur ile birlikte etkili olan siddetli firtinada hayati felç etti. Firtina dolayisi ile bulvar üzerinde bulunan bir otelin otoparkinin alçi tavani 4 aracin üzerine düstü. Olayda herhangi bir yaralanan olmazken 4 araçta maddi hasar meydana geldi. Düsen alçi tavan vatandaslar tarafindan tek tek alinarak araçlar kurtarildi. Olayi anlatan Serkan Sagin, “Yagmur yagiyordu. Rüzgar da vardi. Alçi tavan hava aldi. Bir anda asagi göçtü. Yaralimiz yok. Sikinti yok. Araçlarda küçük çizikler var” dedi.

Kaynak: İHA