AFAD Ve ÇAKÜ Arasinda Isbirligi Protokolü

Çankiri Karatekin Üniversitesi ile Çankiri Valiligi Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü arasinda, egitim, ögretim ve bilimsel arastirma uygulama isbirligi kültürünün gelistirilmesi amaciyla isbirligi protokolü imzalandi.

AFAD Ve ÇAKÜ Arasinda Isbirligi Protokolü
Çankiri Valiligi Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) ile Çankiri Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektörlügü arasinda, “Egitim Ögretim ve Bilimsel Arastirma Uygulama isbirligi” protokolü imzalandi. Protokol ile egitim, ögretim ve bilimsel arastirma uygulama isbirligi kültürünün gelistirilmesi, yürütülmesi ve nitelikli insan kaynaginin gelistirilmesi amaçlaniyor.

Çankiri Valisi Abdullah Ayaz ile Çankiri Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi tarafindan imzalanan protokol, Çankiri Karatekin Üniversitesi Saglik Bilimleri Enstitüsü, Saglik Bilimleri Fakültesi ve Eldivan Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ögrencilerinin mesleki alan uygulama yapmasini, Çankiri Il Afet ve Acil Durum Müdürlügünün egitim görevlisi görevlendirmesi ve Il Müdürlügünde lisansüstü ögretim yapma kosullarina sahip görevli personelin Saglik Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü egitim-ögretimin yapma kosullarini kapsiyor.
Kaynak: İHA