Sinop'ta Bayan Kuaför Tarifesi Yenilendi

Sinop’ta Esnaf ve Sanatkarlar Odasi, bayan kuaförleri için yeni zamli tarifeyi onayladi. Buna göre Sinop’ta kas biyik alimi 50 TL, saç kesimi 100 TL, en yüksek fiyat ise gelin saçi olarak bin 500 TL seklinde belirlendi.

Sinop'ta Bayan Kuaför Tarifesi Yenilendi
Artan maliyetler ve isletme giderlerinin yükselmesi nedeniyle bayan kuaför esnafinin zora girdigi belirtilerek talep edilen yeni zamli tarife onaylandi. Yeni tarifeye göre bayan kuaförlerinde kas biyik alimi ve fön fiyati 50 TL, manikür ve saç kesimi 100 TL, pedikür 140 TL, makyaj ve kisa saç boyama 150 TL, agda 250 TL, kisa saç açma boyama 500 TL, nisan saçi bin 250 TL ve gelin saçi ise bin 500 TL olarak belirlendi.

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Haydar Gündogdu, “Bayan kuaför esnafimizin bize verdigi dilekçe ve talepleri dogrultusunda yeni fiyat tarifesine geçildi. Artan maliyetler, faturalarin yükselmesi ve kullanilan ürünlere gelen zamlardan kaynakli bayan kuaförlerimiz için Esnaf ve Sanatkârlar Odamiz olarak bu zammi onayladik. Ülkemizde ürünlere her geçen gün gelen zamlardan dolayi sikinti yasayan tüm esnafimizin yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA