Namaz Kilmak Için Camide Elektrikli Isiticiyi Çalistiran Gençten Iç Isitan Hareket

Çorum’da bir genç camide namaz kildigi sirada elektrikli isiticiyi çalistirdi. Gencin namazin ardindan ilan panosuna biraktigi 10 TL para ise yürekleri isitti.

Namaz Kilmak Için Camide Elektrikli Isiticiyi Çalistiran Gençten Iç Isitan Hareket
Olay, merkeze bagli Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kilmak camiye gelen bir genç, isinmak için elektrikli isiticiyi çalistirdi. Namazinda ardindan genç camide kullandigi elektrikli isitici için, panoya "Namaz kilarken isitici açtim" notu yazip yanina 10 TL para birakti. Aksam namazi için camiye gelen din görevlisi Yasin Seker notu ve parayi görünce saskinligini gizleyemedi. Camideki güvenlik kameralarindan olay anina ait görüntüleri izleyen Seker, "14 Mart 2022 tarihinde ikindi namazini kildik ve namazdan sonra eve geçtim. Aksam namazina geldigimde bu videodaki kardesimizin isiticiyi kullanip tahtaya not yazip ve bir miktar parayi camimize birakip gittigine sahit oldum. Güzel kardesimizin bu yapmis oldugu davranis gerçekten beni çok etkiledi ve duygulandirdi. Rabbim böyle düsünceli kardeslerimizin sayisini artirsin" ifadelerine yer verdi.

O anlar kamerada

Yasanan olay saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi görüntülerde gencin namaz sirasinda elektrikli isiticiyi çalistirdigi görülüyor. Namazin ardindan genç, camideki ilan panosuna yazi yazarak cüzdanindan çikarttigi parayi yanina birakiyor.
Kaynak: İHA