Cumhurbaskani Erdogan'dan TURKOVAC'i Gelistiren Özdarendeli'ye Ödül

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan himayelerinde Saglik Bakanligi tarafindan düzenlenen ’14 Mart Tip Bayrami Ödülleri’ kapsaminda Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafindan COVID-19’a karsi gelistirilen yerli asi TURKOVAC, 14 Mart Bilim Büyük Ödülü’ne layik görüldü. Ödül, ERÜ Asi Arastirma ve Gelistirme Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan tevdi edildi.

Cumhurbaskani Erdogan'dan TURKOVAC'i Gelistiren Özdarendeli'ye Ödül
14 Mart Tip Bayrami etkinlikleri kapsaminda Bestepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in konusmalarinin ardindan ’14 Mart Tip Bayrami Ödülleri’ sahiplerine tevdi edildi. Ödüller kapsaminda ERÜ Asi Arastirma ve Gelistirme Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli Saglik Bakanligi ve TÜSEB destegiyle ERÜ tarafindan COVID-19’a karsi gelistirilen yerli asi TURKOVAC çalismalarindan dolayi 14 Mart Bilim Büyük Ödülü’ne layik görüldü.

Ödül, Asi Arastirma ve Gelistirme Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan tevdi edildi.
Kaynak: İHA