37 Dakikada 255 Adet Çöp Sis Yiyerek Hem Rekor Kirdi Hem De 26 Bin TL'lik Ödülün Sahibi Oldu

Denizli’de bir restoranin düzenledigi ‘en çok çöp sis yeme’ yarismasina Kütahya’dan katilan 21 yasindaki kadin, canli yayinda 37 dakikada 255 adet çöp sis yiyerek hem rekor kirdi hem de 26 bin 550 TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

37 Dakikada 255 Adet Çöp Sis Yiyerek Hem Rekor Kirdi Hem De 26 Bin TL'lik Ödülün Sahibi Oldu


Denizli’de 6 yil önce restoranda çöp sis yarismasi baslatan isletme ortaklari iki kardes Mehmet ve Yusuf Kaya, sosyal medyada yaptigi canli yayinla bir çok vatandasi agirlamaya basladi.

Farkli illerden isletmeye gelerek kiyasiya yarisan yarismacilar, belli sartlar dogrultusunda para ödülünü almaya çalisti. Izledigi canli yayinlardan etkilenerek yarisamaya katilmak isteyen 58 kilodaki Feyza Dursun, esinin balayin mi? Yarisma mi? teklifine yarismayi seçerek Kütahya’dan Denizli’nin Pamukkale ilçesine bagli Pinarkent Mahallesinde bulunan Ortaklar Çöpsis’e geldi. Burada hazirlanan yerde izleyicilerin karsisina çikan Dursun, 37 dakika içerisinde 255 tane çöp sis, 1 lavas, 3 ayran 1 salata yiyerek 26 bin 550 TL kazandi. Bir önceki yarismacinin 247 çöp sis rekorunu kiran Dursun, herkesin hayretler içinde izledigi canli yayinda parasini aldi.

“Zayiflayip evlendim ve 26 bin 500 TL’yi kazandim”

Daha önceden 150 kilodan 58 kiloya kadar düstügünü belirten Dursun, “Ben zaten 2 ile 3 senedir bu yarismayi düzenleyenleri sosyal medya hesaplarindan takip ediyordum. Esimle sevgili iken kendisine beni çöp sis yemeye götür dedim. Ama bana nisanlaninca götüreyim dedi.

Daha sonra nisanlandik ve evlenince götüreyim dedi.

Evlendik ben götüremem dedi.

Bana ya balayina ya da çöp sis yemeye götürme seçenegini sundu. Ben de balayina gitmek istemiyorum, çöp sis yemeye götür dedim ve buraya geldim. 255 tane çöp sis, 1 lavas, 3 ayran 1 salata yiyerek 26 bin 550 TL kazandim. Kazandigim için çok mutluyum. Hani kimse vermez diye düsünüyordum. Ama parayi gerçekten veriyorlar. Burasini tanimadigim ve bilmedigim bir yer. Önceden 150 kiloydum dedigim gibi 58 kiloya kadar düstüm. Evlendigimde 58 kiloya düsmenin bir sebebi de buraya gelmekti. 26 bin 500 TL’yi kazanabilmek hedefimdi. Zayiflayip evlendim ve 26 bin 500 TL’yi kazandim” ifadelerini kullandi.

“Farkli ödüller veriyoruz”

Canli yayinda rekoru kirdigini belirten isletme ortagi Mehmet Kaya, “Biz sosyal medya hesaplarimiz da 6 yildir çöp sis yeme yarismalari düzenliyoruz. En çok çöp sis yiyene farkli ödüller vererek, sosyal medyalarimiz da paylasiyoruz. Bu sekilde bir uygulama yapiyoruz. En son kazanan yarismacilarimizdan bir tanesi de 58 kiloluk bir hanimefendi oldu. Kendisi bizlerden 26 bin 550 lira ödül kazandi. Yedigi çöp sis miktari, 37 dakikada 255 adet çöp sis, 1 salata, 3 ayran, 1 lavas yiyerek 26 bin 550 lira ödül kazandi” dedi.

Kaynak: İHA