Sürücülerin Ve Vatandaslarin Buzlu Yollarla Imtihani Kameralara Yansidi

Karabük’te kar yagisi ve dondurucu soguk hava nedeniyle buz pistine dönen yollarda kaza yapan araçlarla son anda kazadan kurtulanlar kameraya yansidi. Sürücülerin ve vatandaslarin buzlu yollarla imtihani anbean kaydedildi.

Sürücülerin Ve Vatandaslarin Buzlu Yollarla Imtihani Kameralara Yansidi


Kentte dün sabah saatlerindeki kar yagisi ve dondurucu soguk hava nedeniyle yollar adeta buz pistine döndü. Kayarak sürücülerinin kontrolünden çikan araçlar kaza yapti. 100. Yil Mahallesi 1003 Nolu Cadde’de yokus asagiya inerken kontrolden çikan yolcu minibüsü bir bölümü yolun ortasina kalan diger yolcu minibüsü ile çarpismaktan son anda kurtuldu. Facianin esiginden dönülen o anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu ile kaydedildi. Ayni yerde bir is yerinin güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde ise araçlarin kaymasiyla bir vatandasin yürürken dengesini kaybedip düstügü ve ilerleyemeyecegini anlayinca da kayarak geri döndügü görüldü.



Öte yandan Cumhuriyet Mahallesi Enver Kaya Bulvari’nda geri geri kayan cip, otomobile sonra da isçi tasiyan servis minibüsüne çarparak durabildi.
Kaynak: İHA