Sariyer'de Trafik Kazasi Açiklamasi Takla Atan Araçtan Çikartilan Yarali Kadin Hastaneye Kaldirildi

Sariyer’de iki aracin karistigi trafik kazasinda bir otomobil takla atti. Takla atan araçta sikisan kadin, itfaiye ekiplerince kurtarilarak ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kaza, saat 18.00 siralarinda Sariyer Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 SR 1546 plakali araçla seyir halindeki olan Celal C. isimli sürücüsü kar nedeniyle kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Spin atan araç seyir halindeki 34 FL 1895 plakali araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle Ömer Y. yönetimindeki 34 FL 1895 plakali araç kaldirima sürüklendi ve takla atti. Kazayi gören vatandaslar, durumu saglik ekiplerine bildirdi.

Yarali kadini sikistigi yerden itfaiye ekipleri kurtardi

Celal C. ve Ömer Y. kazayi hafif siyriklarla atlatirken, takla atan otomobildeki yolcu Nimet Y. araç içinde sikisti. Nimet Y. olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sikistigi yerden çikartilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Nimet Y., ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

“Emniyet kemerleri takili oldugu için çok ucuz atlattilar”

Olay yerinde olan Sabahattin Eyüboglu isimli vatandas, “Biz Sariyer’e dogru yürüyorduk. Sariyer’den gelen bir aracin yola savruldugunu gördüm. Bu araci da daha sonra gördüm. Hangisinin hangisine çarptigini tam olarak bilmiyorum. Yaralilar vardi, esas yarali olan bir kadindi. Takla atan araçtan çikti” dedi.

Kazaya tanik olan bir baska vatandas Neriman Eyüboglu ise, “Çok agir degildi, biraz dilini isirmis. Emniyet kemerleri takili oldugu için çok ucuz atlattilar” diye konustu.

Kaynak: İHA