KO-MEK, Bilgisayar Destekli Harita Çizimi Ve Uyum Egitimi Verdi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meslek ve Sanat Egitim Kurslari (KO-MEK), Bilgisayar Destekli Harita Çizimi Gelistirme ve Uyum egitimi programi düzenledi.

KO-MEK, Bilgisayar Destekli Harita Çizimi Ve Uyum Egitimi Verdi
KO-MEK, Gölcük Orman Isletmesi personeline ve Kocaeli Üniversitesi Harita Mühendisligi bölümü ögrencilerine Bilgisayar Destekli Harita Çizimi Gelistirme ve Uyum egitimi verdi. Temel islemlerle tanitimlarin yapildigi egitimlerde alan hesaplari, ölçü birimleri arasi dönüsümler gibi teorik egitimlerden sonra bilgisayar üzerinde ve alanda cihazlarla uygulama yapilarak egitimler tamamlaniyor.

"Bu egitimler ekibime çok sey katti"

Gölcük Orman Isletmesi personelinin ekip olarak katildigi egitimde açiklama yapan Nazim Kayadibi, "15 yildir bu meslekte orman mühendisi olarak görev yapiyorum. Yaptigimiz islerin önemi dolayisiyla teknolojinin de gelismesiyle Bilgisayar Destekli Harita Çizimi Gelistirme egitimi almak istedik. Biz is yerinde yaptigimiz projelerde burada gördügümüz uygulamayi kullaniyoruz, kontrolleri düzgün ve eksiksiz yapabilmek için buradayiz, isimizin neredeyse yarisindan fazlasi harita destekli proje çizimiyle ilgili oldugu için bu egitimler bana ve ekibime çok sey katiyor. Bize bu egitimi veren KO-MEK’e çok tesekkür ediyoruz" dedi.

Bir diger kursiyer Esra Tüncer Atalay ise "Bu programi ögrenmedeki amacimiz islerimizin kontrolünü daha iyi yapmak. KO-MEK’i daha önce de biliyordum ekibimizle birlikte bu egitim sayesinde çok güzel bilgiler ögrendik. Is yerinde yaptigim isten dolayi en çok bu programi ben kullaniyorum. Burada ögrendiklerim uygulamada benim isime çok yariyor, burada bu egitimin en iyisini almaktan çok mutluyum" diye konustu.

Kaynak: İHA