Doktora Önce Yumruk Atti, Ardindan Biçak Çekti

Izmir’de Saglik Bilimleri Üniversitesi Izmir Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi’ne esiyle birlikte bebegini getiren sahis, iddiaya göre doktora bagirip hakaretler savurduktan sonra önce yumruk atti, ardindan biçak çekti. Süpheli olay sonrasi kaçarken, doktor saldirgandan sikayetçi oldu.

Doktora Önce Yumruk Atti, Ardindan Biçak Çekti
Olay, sabah saatlerinde Konak ilçesinde bulunan Saglik Bilimleri Üniversitesi Izmir Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, esiyle birlikte hastanenin Çocuk Acil Servisi’ne bebegini getiren S.K., islemlerin ardindan hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi’ne sevk edildi. Servisin bulundugu kata gelen ve burada görevli Asistan Doktor Emre A.’nin odasinin kapisini yumruklamaya baslayan S.K., kapiyi açan doktora “Çocuguma siz mi bakiyorsunuz?” dedi.

Doktor Emre A.’nin “Evet, ben bakiyorum. Bebeginizin filmini gördüm, notunu kapatacagim” demesi üzerine “Sen benimle böyle konusmazsin” diyen S.K., bagirip küfürler savurmaya basladi.

Bunun üzerine Doktor Emre A. kapiyi kapatip odasina girmesine ragmen kapiyi yumruklamaya ve küfür etmeye devam eden S.K.’nin bu eylemi karsisinda doktor Emre A. odanin kapisini açip “Ne diyorsun sen?” dedi.

Sahis Emre A.’ya önce yumruk atti, çikan arbede de biçak çekti. Serviste bulunan saglik çalisanlarinin ve vatandaslarin araya girmesinin ardindan saldirgan S.K. bebegini de alip hizla olay yerinden uzaklasti. Durumun bildirilmesi üzerine hastaneye çok sayida polis sevk edilirken, Doktor Emre A. saldirgandan sikayetçi oldu.

Korku dolu anlari anlatti

Yasadigi korku dolu anlari anlatan Asistan Doktor Emre A., “Hastanin odamin kapisini yumruklamasi üzerine kapiyi açtim ve ’Ne oluyor?’ dedim. S.K., ’Çocuguma siz mi bakiyorsunuz?’ diye yüksek bir ses tonuyla konusmaya basladi.

Ben ise, ’Evet, bebeginizin filmini gördüm. Notunu kapatacagim’ demem üzerine ’Sen benimle böyle konusmazsin’ deyip bagirdi ve küfürler etti. Ben de odamin kapisini kapatip içeriye girdim. Tekrardan odamin kapisini yumruklamaya baslayinca kapiyi açtim ve ’Ne diyorsun sen?’ dedigimde S.K. yüzüme yumruk atti. Aramizda çikan arbede esnasinda da biçak çekti. Buradaki insanlar araya girdi. Ben de olay büyümesin diye yogun bakim tarafina geçtim” dedi.

Polis, olay yerinden kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA