AK Parti Araban Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi Düzenlendi

Gaziantep’in Araban ilçesinde, AK Parti Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi düzenlendi.

AK Parti Araban Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi Düzenlendi


Araban Kaymakamligi Kongre ve Sergi Sarayinda gerçeklesen toplantiya Il Baskani Mehmet Eyüp Özkeçeci, Milletvekilleri Mehmet Erdogan ve Müslüm Yüksel, Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, Yavuzeli Belediye Baskani Mustafa Kemal Sakaroglu, Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney ile STK Temsilcilerinin yani sira partililer katildi.

Toplantida konusan Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Osman Toprak, ilçeye yapilan hizmetlerle yapilacak hizmetleri tek tek anlatarak muhtarlar, partililer ve vatandaslarin sorunlarini dinledi.

Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ise toplantinin ardindan yaptigi açiklamada, Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi toplantisini yogun katilimla gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Toplantinin ardindan ilçe merkezinde halki ziyaret eden Il Baskani Mehmet Eyüp Özkeçeci ile Milletvekilleri Mehmet Erdogan ve Müslüm Yüksel ile beraberindeki heyet Araban Kaymakami Ömer Sevgili’yi makaminda ziyaret etti. Ziyaretin ardindan esnafla bir araya gelen AK Parti heyeti taziyesi olan aileleri ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA