Vangölü Aktivistleri Dernegi Ile Il Milli Egitim Müdürlügü Arasinda Isbirligi Protokolü

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez baskanliginda Vangölü Aktivistleri Dernegi ile Van Il Milli Egitim Müdürlügü arasinda isbirligi protokolü imzalandi.

Vangölü Aktivistleri Dernegi Ile Il Milli Egitim Müdürlügü Arasinda Isbirligi Protokolü
Van Valiliginde düzenlenen protokol imza törenine Vali Bilmez, Van Il Milli Egitim Müdürü Hasan Tevke ve Vangölü Aktivistleri Dernegi Baskani Erdogan Özel katildi.

Van merkez ve kirsal ilçelerdeki okullarda çevre ve Van Gölü Havzasi güzellikleri konferanslarinin verilmesi hedeflenen protokolün imzalanmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Erdogan Özel, paydasi olduklari "Van Gölü Havzasi Koruma Eylem Plani ve Uygulama Programi" kapsaminda Van merkez ve kirsal ilçelerde özel ve devlet egitim kurumlarinda temel düzeyde bilinçlendirici konferanslar vermeyi planladiklarini söyledi.

Özel, “Ögrencilere çevre bilinci, doga, çevre kirliligi, küresel iklim degisikligi, hayvan sevgisi, geri dönüsüm, yenilenebilir enerji, Van Gölü Havzasi ve güzelliklerini ögreten egitimler, sunu ve görsel medya kullanilarak belirlenecek okullara verilecektir. Van Valimize ve Van Il Milli Egitim Müdürümüze tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA