IYI Parti'de Darp Edilen Merkez Ilçe Baskani Kaya Açiklamasi 'Böyle Alçakça Bir Saldiri Olmaz'

IYI Parti Edirne Il Baskanligina çagrilip odaya kilitlenerek il yöneticileri tarafindan darp edilen Merkez Ilçe Baskani Zafer Kaya, "Kapi da kilitliydi, beni resmen rehin aldilar. Tekmelerin yumruklarin nereden geldigini bilmiyorum. Biz çok pusular gördük ama böyle kahpe pusular görmedik. Böyle alçakça bir saldiri olmaz.” dedi.

IYI Parti'de Darp Edilen Merkez Ilçe Baskani Kaya Açiklamasi 'Böyle Alçakça Bir Saldiri Olmaz'


Iddialara göre, IYI Parti Edirne Il Baskani Ekrem Demir, telefonla aradigi Merkez Ilçe Baskani Zafer Kaya’yi parti binasina çagirdi. Baskan Kaya ve yaninda bulunan merkez ilçe yöneticisi Ferhat Turan parti binasina gitti. Parti odasinda kisa görüsmenin ardindan Il Baskani Ekrem Demir, merkez ilçe yöneticisi Ferhat Turan’a yumrukla vurup odadan disari çikardi. Demir’in yönetiminde yer alan Tarik Aldeniz daha sonra kapiyi kilitledi. Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Akalin, Il Baskani Ekrem Demir ve Il Yönetim Kurulu üyesi Tarik Aldeniz, ardindan Merkez Ilçe Baskani Zafer Kaya’ya saldirmaya basladi.

Yaralanan Kaya ve Turan, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Trakya Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede gazetecilere açiklamalarda bulunan Merkez Ilçe Baskani Zafer Kaya, odada 3 kisinin kendisine vurmaya basladigini iddia ederek, “Kapi da kilitliydi, beni resmen rehin aldilar. Tekmelerin yumruklarin nereden geldigini bilmiyorum. Biz çok pusular gördük, ama böyle kahpe pusular görmedik. Böyle alçakça bir saldiri olmaz.” dedi.



IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Akalin, Il Baskani Ekrem Demir ve Il Yönetim Kurulu üyesi Tarik Aldeniz’in emniyetteki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA