Sisli'de Yakit Almaya Giden Kamyonet Yan Yatti, O Anlar Kamerada

Sisli’de bir sürücü akaryakit istasyonuna yakit almak için giris yaparken önündeki hafif rampayi fark edemeyince araç kasasindaki yüklerin de agirligiyla bir anda yan yatti. O anlar güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Sisli'de Yakit Almaya Giden Kamyonet Yan Yatti, O Anlar Kamerada
Olay, Sisli Darülaceze Caddesi üzerinde saat 12.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 AB 5687 plakali kamyonet sürücüsü ve yanindaki arkadasi yakit almak için Sisli Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakit istasyonuna dogru ilerledi. Araç sürücüsü istasyonun girisindeki hafif rampayi fark edemeyince araç kasasindaki plastik yüklerin de agirligiyla bir anda yan yatti. Çevredeki vatandaslarin ihbariyla olay yerine hemen polis ekipleri sevk edildi. Istasyon görevlilerinin müdahalesiyle araç içerisinde bulunan sürücü ve arkadasi yara almadan araç içerisinden çikarildi.

Kamyonetin yan yattigi anlar kameraya yansidi

Kameraya yansiyan görüntülerde kamyonetin istasyona girmeye çalisirken bir anda devrilerek yan yatmasi ve istasyon çalisanlarinin kosarak araçta bulunan kisilere yardim etmesi yer aliyor.

Öte yandan devrilen araç içerisinden çikarilan vatandas , “Ben soförleydim. O baska yerde su an. Ben araç içindeydim de bende bir sey yok. Yaralanmadik” diye konustu.

Kaynak: İHA