Balikesir'de 3 Kisiyi Silahla Vuran CHP'li Baskan Tutuklandi

Balikesir’in Savastepe ilçesinde silahla 3 kisiyi yaralayan CHP Ilçe Baskani Umut Dinç, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Balikesir'de 3 Kisiyi Silahla Vuran CHP'li Baskan Tutuklandi


Edinilen bilgiye göre, CHP Savastepe Ilçe Baskani Umut Dinç’in enistesi Ahmet S., esnaf odasi baskanligina aday olmak istedigi ve bu süreçte kendisinden destek bekledigini belirtti.

Dinç’in enistesi Ahmet S. ile baslayan husumeti kisa sürede ilerledi. Ahmet S. ile arkadaslari Mehmet A. ve Ozan K., konusmak için Umut Dinç’i Cumhuriyet Mahallesi Hasan Ali Türker Caddesi’ne çagirdi. Caddede bir araya gelen bu kisiler arasinda tartisma basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Ahmet S. ile arkadaslarinin Umut Dinç’e tasla saldirdigi iddia edildi. Dinç ise aracindaki ruhsatsiz tabancayla ates ederek Ahmet S. ve arkadaslari Mehmet A. ile Ozan K.’yi yaraladi. Olayin ardindan kaçan Umut Dinç bir süre sonra polis ekiplerince yakalandi. Savastepe Devlet Hastanesi’ne kaldirilan yaralilar, daha sonra Balikesir Atatürk Sehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sol bacagindan yaralanan Ahmet S. ile Ozan K., tedavilerinin ardindan taburcu edilirken, kaburgasinin alt kismindan yaralanan Mehmet A.’nin yogun bakim ünitesindeki tedavisi sürüyor.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen CHP Savastepe Ilçe Baskani Umut Dinç çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA