Vali Atay Ve Beraberindekiler, Yaban Hayvanlari Için Yem Birakti

Kis sartlarinin özellikle yaban hayatini zorlamasi ile birlikte harekete geçen Düzce Doga Koruma Milli Parklar Sube Müdürlügü ekipleri, yaban hayvanlari için yem birakti. Ekiplere Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarma Komutani Naci Akkas ile kurum müdürleri de eslik etti.

Vali Atay Ve Beraberindekiler, Yaban Hayvanlari Için Yem Birakti
Kis sartlarinin agir geçtigi ormanlar kar altinda kalinca Düzce Doga Koruma Milli Parklar Sube Müdürlügü ekipleri harekete geçti. Yaban hayatinin yem bulmakta zorlanmasi üzerine ekipler Düzce’nin Kaynasli ilçesine bagli Topuk Yaylasi’nda yaban hayati için yem birakti. Ekiplerle birlikte Topuk Yaylasi’na çikan Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarma Alay Komutani Naci Akkas, Özel Idare Genel Sekreteri Hayri Sen, Il Tarim ve Orman Müdürü Necdet Çiçek, Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürü Mevlüt Sanli Simsek ve Il Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak eslik etti.

Ekiplerle birlikte saman, bugday ve yem birakan Vali Atay ve beraberindekiler ayrica ekiplerden dogal yasam ve Düzce ormanlarindaki yasam hakkinda da bilgiler aldi.
Kaynak: İHA