Egitimi Tamamlayan Basin Mensuplari Sertifikalarini Aldi

Yunusemre Belediyesi ve Basin Ilan Kurumu (BIK) isbirligi ile Manisa’da Resmi Ilan ve Reklam yayinlama hakkina sahip gazete temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen "Yerel Medyada Reklamciligin Gelistirilmesi ve Dijitallesme Egitimi" sona erdi. Egitimi tamamlayan basin mensuplarina sertifikalari verildi.

Egitimi Tamamlayan Basin Mensuplari Sertifikalarini Aldi
Yunusemre Belediyesi ve Basin Ilan Kurumu tarafindan Yunus Emre Millet Çarsisi Etkinlik Salonu’nda "Yerel Medyada Reklamciligin Gelistirilmesi ve Dijitallesme Egitimi" verildi.

Iki gün süren egitimde BIK Kurumsal Iletisim Müsaviri Cihat Zafer Demirel Medyada Reklamciligin Gelistirilmesi’ni, BIK Kurumsal Iletisim Müdürü Türker Çeltik ise Yerel Medyada Dijitallesme’yi anlatti. Egitim sonunda sertifika töreni yapildi. Törene Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, BIK Genel Müdürü Ridvan Duran, BIK Manisa Sube Müdürü Idris Cirit, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ali Filizkan, Manisa Çalisan Gazeteciler Dernegi Baskani Turgay Duyar, Yunusemre Belediyesi Basin ve Yayin Müdürü Musa Dirik katildi.

Törende konusan Manisa Valisi Yasar Karadeniz ve BIK Manisa Sube Müdürü Idris Cirit, basinin önemine dikkat çekerek egitimin yapilmasinda emegi geçenlere tesekkür etti. Sertifika töreninin ardindan BIK Genel Müdürü Ridvan Duran ve gazeteciler, Yunus Emre Kültür Parki içerisinde bulunan Irfan Meclisi’nde bir araya geldi.

Proje hakkinda basin mensuplarini bilgilendiren Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, “Burasi bir kültür kompleksi… Halkimizin yogun ilgi gösterdigi dogayla iç içe bir proje. Sehrimize güzel bir tesis kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Belediye olarak geçmis ile gelecek arasinda bir köprü kurmaya gayret ediyoruz” diye konustu.

Yunus Emre Kültür Parki’ni Manisa’ya kazandiran Baskan Çerçi ve ekibini kutlayan BIK Genel Müdürü Ridvan Duran ise Baskan Çerçi’ye misafirperverliginden dolayi tesekkür etti. Duran, burada yaptigi açiklamada, “Yunus Emre Kültür Parki gerçekten çok güzel. Irfan Meclisi, müzesi ve kenti tepeden gören manzarasiyla hayranlik uyandirici. Baskan Çerçi ve ekibi kente güzel bir eser kazandirmis” dedi.

Kaynak: İHA