Bursa'da Hirsizlara Ve Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Gemlik Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan operasyonda 1 kilo metamfetamin ve çok sayida hirsizlikta kullanilan alet ele geçirildi.

Bursa'da Hirsizlara Ve Zehir Tacirlerine Geçit Yok
Vatandasin huzur ve güvenligi için Gemlik Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis ve Narkotik Büro Amirligi tarafindan yapilan denetimlerde ve uzun soluklu çalismalar sonucunda süpheli olduklari tespit edilen, Y.S., V.S., H.V. ve B.Ö. isimli sahislar gözaltina alindi. Süphelilerin Gemlik’te meydana gelen ikamet hirsizlik olaylarinda basrol oynadiklari ve buradan elde ettikleri gelirle uyusturucu madde ticareti yaptiklari tespit edildi.

Bu sahislarin 3 farkli adreste bulunan ikametlerinde es zamanli yapilan operasyonlar sonucunda, 1 kilograma yakin metamfetamin olarak tabir edilen uyusturucu madde, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet ruhsatsiz tüfek, 4 adet elektrikli odun kesme makinesi, 1 adet jeneratör, 1 adet kaynak makinesi, 1 adet spiral, 1 adet mengene, 2 adet elektrik uzatma kablosu, 1 adet aydinlatici, 1 adet lehim makinesi, 1 adet projektör, 1 adet org müzik aleti, 1 adet serit metre, 1 adet insaat iskele tekerlegi, 3 adet baret, 30 adet spiral kesme tasi ele geçirildi.
Kaynak: İHA