Aliaga Belediyesi Subat Ayi Olagan Meclisi Toplandi

Aliaga Belediyesi subat ayi olagan meclis toplantisi, Belediye Baskani Serkan Acar yönetiminde gerçeklestirildi.

Aliaga Belediyesi Subat Ayi Olagan Meclisi Toplandi
Aliaga Belediyesinin subat ayi olagan meclis toplantisi yapildi. Belediye Baskani Serkan Acar baskanligindaki toplanti, Belediye Meclis Salonu’nda 4 ve 7 Ocak 2022 tarihli meclis tutanaklarinin okunup onaylanmasiyla basladi ve 10 maddelik gündemin oylanmasiyla devam etti. Gündem maddeleri arasinda yer alan; ilçede kurulacak Aliaga Kuzey Ege Yüksek Teknoloji ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterecek Aliaga Metal Sanayicileri ve Is Insanlari Dernegi’ne üye olunmasi, Organize Sanayi Bölgesi’nin mütesebbis heyetinde yer alinmasi, bu konular ile ilgili kurumlarda her türlü is ve islemleri yerine getirmesi, belediye adina gerekli taahhütleri verebilmesi konusunda belediye baskanina yetki verilmesi hususunu içeren madde oy çoklugu ile kabul edildi.

Ikinci birlesim persembe günü

Aliaga Belediyesi subat ayi olagan meclis toplantisi, dilek ve temennilerin ardindan ikinci birlesimin 10 Subat 2022 Persembe günü saat 18.00’de yapilmasina karar verilmesiyle son buldu.

Meclis toplantisi canli yayinlanacak

Subat ayi meclisi ikinci birlesimi, Aliaga Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr’den ve Aliaga Belediyesi Web TV’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canli olarak yayinlanacak. Aliaga Belediyesi Web TV yayini saat 17.00’den itibaren baslayacak. Ikinci birlesim, toplantiya katilmayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanmasi ve bir sonraki meclis toplanti gününün belirlenmesiyle son bulacak.
Kaynak: İHA