Sile'de Restoranda Olay Çikartan Sahis Silahini Kontrol Etmek Isteyen Polisleri Kayda Aldi

Sile’de restoranda silahini göstererek olay çikaran ve olay yerine sevk edilen polisler silah ruhsatini kontrol etmek isteyince yasananlari cep telefonu kamerasina kaydettirerek zorluk çikartan sahis hakkinda adli islem yapildi.

Edinilen bilgiye göre, Sile’de dün gece saat 02.00 civarinda restoranda oturan is adami Gökhan G., silahini diger müsterilere göstererek olay çikardi. Restorandaki vatandaslar durumu polise bildirdi. Restorana gelen polis ekipleri, disari çikardiklari sahsin silahini ve ruhsatini kontrol etmek istedi. Bunun üzerine Gökhan G, o anlari yanindaki bir kisiye cep telefonu kamerasiyla kaydettirdi. Sosyal medyada da paylasilan görüntülerde süpheli sahsin, "Memur beyler benim için silahimi kontrol etmeye gelmis, bakin dagda 10 tane PKK deseler bu kadar ekip gelmez" sözleri büyük tepki topladi. Kameraya bir süre konusan süphelinin silahini polise verirken yere düsürdügü anlar da cep telefonu kamerasina yansidi.

Gökhan G. hakkinda “silah teshiri, kisisel verilerin kaydedilmesi ve hukuka aykiri olarak ele geçirilmesi, görevli memura mukavemet" suçlarindan islem yapildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA