AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan,Turkovac Asisi Yaptirdi

Mugla ilinde bugün uygulamasi baslayan yerli asi Turkovac uygulamasinda AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde vatandaslar ile birlikte asi yaptirdi.

AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan,Turkovac Asisi Yaptirdi
Hastanede Turkovac asisini vatandaslarla birlikte yaptiran AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan, burada yaptigi açiklamada, ‘’ Mugla Egitim Arastirma Hastanemizde bugün itibari ile uygulamaya baslanan yerli milli asimiz Turkovaci yaptirdim. Toplumda Turkovac’i bekleyen ciddi bir kesim var. Ben daha önceki asilarimi yaptirmistim ama yerli ve milli asimiz Turkovac ilimizde baslaninca hatirlatma dozu olarak yerli asiyi tercih ettim. Tüm hemserilerimize hatirlatma dozunu yaptirmalarini tavsiye ediyorum. Pandemi sürecinde fedakarca görev yapan saglik çalisanlarimiza tesekkür ediyorum. Yerli ve Milli asimiz Turkovac’i bulunan Türk bilim insanlarimizi cani gönülden tebrik ediyor, basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan olmak üzere tedavi gören tüm vatandaslarimiza acil sifalar diliyorum” dedi.



Milletvekili Gökcan’a asi uygulanmasi sirasinda eslik eden Mugla Egitim Arastirma Hastanesi Bashekimi Enf.Hast.Mikrbyl.Uzm.Dr Turhan Togan ise ‘’ Yerli ve milli asimizi hastanemizde uygulamaya basladik, tüm vatandaslarimizin gönül rahatligi ile randevularini alarak asilarini yaptirmalarini tavsiye ediyoruz. Vekilimize yerli asimizin bol antikor üretmesini diliyorum‘’ dedi.

Kaynak: İHA