Besiktas Bebek'te Lüks Mekâna Silahli Saldiri Açiklamasi 3 Yarali

Besiktas Bebek’te lüks bir mekâna yapilan silahli saldiri sonucu 3 kisi yaralanarak hastaneye kaldirildi. Mekânin önünde genis çapli çalisma yapan polis ekipleri, olayi gerçeklestiren kisi ya da kisileri yakalamak için inceleme baslatti.

Besiktas Bebek'te Lüks Mekâna Silahli Saldiri Açiklamasi 3 Yarali
Olay saat 01.30’da Besiktas Bebek Mahallesi Cevdetpasa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir kafede meydana geldi. Iddiaya göre kimligi belli olmayan kisi veya kisiler cadde üzerinde bulunan ünlü kafeye girmek istedi. Kafe görevlileri tarafindan içeri alinmayan kisi veya kisiler daha sonra caddeye gelerek silahla kafeyi kursun yagmuruna tuttu.

3 kisi yaralandi

Lüks mekana yönelik gerçeklestirilen silahli saldirida saldirganlarin silahindan çikan kursunlar, çiçek satan 1 kisi ve 2 kafe çalisani yaralandi. Saldirganlar olay yerinden hizlica kaçti. Silah seslerini duyanlar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve saglik ekipleri, ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan 3 yaraliyi ambulansla hastaneye kaldirdi.

Kafe ve çevresinde genis çapli arastirma

Mekânin oldugu yere güvenlik seridi çeken polis ekipleri olay yerinde uzun süre delil arastirmasi gerçeklestirdi. Olay yerinde çok sayidaki bos kovan incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Saldirganlarin silahindan çikan kursunlardan birisinin park halindeki lüks bir otomobile isabet ettigi görüldü.

Yaralanan 3 kisinin de saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA