Kuzeni Tarafindan Biçaklanan Sahis Öldü

Elazig’da tartistigi kuzeni tarafindan biçaklanan sahis, tedavi gördügü hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kuzeni Tarafindan Biçaklanan Sahis Öldü
Olay dün, Olgunlar Mahallesi Sultan Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, altli üstlü ayni binada oturan kuzenler M.C. ve H.C. arasinda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüstügü olayda, H.C. kuzeni M.C.’yi karnindan ve gögsünden biçakladi. Aldigi biçak darbesi sonrasi M.C., binanin girisinde bulunan bakkala sigindi. Kapiyi kapatip yaraliya yardim etmek isterken mahalle bakkali M.Y. de süpheli H.C.’nin biçak darbesiyle ayagindan yaralandi. Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Yaralilar, ambulansla kentteki hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi. Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, kaçan süpheliyi yakalayarak gözaltina aldi.

Karnindan ve gögsünden biçaklanan M.C., Firat Üniversitesi Hastanesinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA