Alanya Engelsiz Kent Meclisi Genel Kurulu Yapildi

Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Olagan Seçimli Genel Kurul Toplantisi, genel kurul üyelerinin katilimiyla Alanya Kent Konseyi hizmet binasinda gerçeklestirildi.

Alanya Engelsiz Kent Meclisi Genel Kurulu Yapildi
Açilis yoklamasinin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu. Seçimli olagan genel kurul toplantisina divan kurulu olusturularak baslandi. Divan kurulunda Alanya Kent Konseyi Baskani Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürü Hüseyin Dogan, Güllerpinari Mahalle Muhtari Serap Negis yer aldi. Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Sekreteri Esra Yemez’in faaliyet raporunu sunmasinin ardindan, oylamanin açik oylama seklinde yapilmasina oy birligi ile karar verildi.



“Yemez meclis baskani seçildi”

Yürütme kuruluna Esra Yemez, Hüseyin Dogan, Öykü Yarligas, Osman Kagan Kavruk, Baykal Görgülü, Ümit Yasar Barut, Saliha Marangoz, Fatma Acet, Emine Akman ve Aylin Babadogan, Kurum olarak seçilen; Milli Egitim Müdürlügü, Muhtarlik, ALKÜ, Sosyal Hizmetler, Sosyal Yardimlasma Vakfi oy birligi ile seçildi.

Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Genel Kurulu’nun ardindan ilk toplantisini, Alanya Kent Konseyi Baskani Sn. Nurhan Özcan ile gerçeklestirdi. Engelsiz Kent Meclisi baskanligi için tek aday olan Esra Yemez oy birligi ile baskan seçildi.

Dilek ve temenniler alindiktan sonra genel kurul sona erdi.
Kaynak: İHA