Süpermarkette Evli Çifte Dehset Yasatan Zanli Tutuklandi

Kocaeli’de süpermarkette tabanca ile ates ederek Belfun Dogramaci’nin ölümüne, esinin ise yaralanmasina sebep olan süpheli Mustafa Sisek tutuklandi.

Süpermarkette Evli Çifte Dehset Yasatan Zanli Tutuklandi
Olay, 22 Subat günü Kocaeli’nin Derince ilçesi Yenikent Mahallesi’nde bulunan bir süpermarkette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alisveris için süpermarkete giden evli çift süpheli tarafindan silahli saldiriya ugradi. Belfun Dogramaci kalbinden, esi Sevda Dogramaci (37) ise kolundan vuruldu. Kursunlarin isabet ettigi kari koca yere yigilirken, olayi gören müsteriler korkuyla disariya kaçti. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verilmesiyle olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralilari ambulansa alarak hastaneye kaldirdi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Belfun Dogramaci hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Polis ekipleri, Dogramaci çiftini vurduktan sonra olay yerinden kaçan süpheli M.S.’yi yakalayarak gözaltina aldi.

Gözaltina alindiktan sonra adliyeye sevk edilen Mustafa Sisek, adli makamlarca yapilan incelemelerin ardindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA