Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan'dan 'EYT' Açiklamasi

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "Temenni ediyoruz ki seçim için bile olsa milyonlarca EYT’linin sorunu çözülsün, bu magduriyetler en kisa zamanda giderilsin. Eger çözülmezse defaatle söyledigimiz gibi iktidara gelir gelmez EYT’lilerimizin sorununu çözecegimizin sözünü verdik" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan'dan 'EYT' Açiklamasi
Emeklilikte Yasa Takilanlar (ETY) Federasyonu Baskani Gönül Boran Özüpak ve 15 ilin EYT Dernek Baskanlari ile yönetim kurulu üyelerinden olusan heyet, Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan’i partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarette Türkiye’nin çok zengin kaynaklara sahip oldugunu belirten Erbakan, "Temenni ediyoruz ki seçim için bile olsa milyonlarca EYT’linin sorunu çözülsün, bu magduriyetler en kisa zamanda giderilsin. Eger çözülmezse defaatle söyledigimiz gibi iktidara gelir gelmez EYT’lilerimizin sorununu çözecegimizin sözünü verdik. Bununla ilgili kaynak paketlerimiz hazir. Bir senede 150 milyar dolar kaynak bulacagiz ve EYT’liler ile birlikte milletimizin sorunlarini çözecegiz. Aslinda su anda da baktigimizda bir bu kadar kaynak var ancak israf ediliyor ve imtiyazlilara aktariliyor. EYT’liler için kaynak su anda da bulunabilir yeter ki anlayis önce millet anlayisi olsun. Insallah biz en kisa zamanda da bu sorunu iktidara gelir gelmez çözecegimize dair noter tasdikli çözüm taahhüdümüzü basinin önünde imzalayacagiz" diye konustu.

Kendilerini kabul ettigi için ve EYT sorununa duyarliligindan dolayi Erbakan’a tesekkür eden Baskan Özüpak ise, çözümle ilgili basina yansiyan formülleri yeterli bulmadiklarini belirterek, “Çözüm, bu yasanin degistirilmesidir" dedi.

Kaynak: İHA