Selçuklu Gençlik Uygulamasi Gençlere Birçok Avantaj Sagliyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesinin örnek projelerinden olan “Selçuklu Gençlik” uygulamasi gençler için birçok avantaj sunuyor.

Selçuklu Gençlik Uygulamasi Gençlere Birçok Avantaj Sagliyor
Selçuklu’da gençlere özel olarak gelistirilen Selçuklu Gençlik uygulamasi sagladigi birçok avantaj ile de gençlerin yüzünü güldürüyor. Selçuklu’da yasayan ve uygulamayi telefonuna indirerek sisteme kayit olan gençler kendilerine sunulan birçok avantajdan yararlanabiliyor. Uygulama ile gençler Tropikal Kelebek Bahçesini ücretsiz ziyaret edebilmenin yaninda Selçuklu Belediyesine ait tesislerden yüzde 50 indirimle yararlanma ve Selçuklu Belediyesi tarafindan düzenlenen Sehrimi Taniyorum Gezisi ile bir gün boyunca Selçuklu’da bulanan tarihi mekanlari gezebilme imkanina kavusuyor. Ayrica uygulama sayesinde gençlere çekilisle Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek özel konserlerde bilet kazanma imkani sunulurken, uygulamayi kullananlar gençler kazandiklari puanlari anlasmali sirketlerde kullanabiliyor. Uygulama içerisinde Selçuklu Belediyesi haber, etkinlik ve anketleri de yer aliyor. Etkinliklere katilim ve anket cevaplama gibi seçeneklerle de puan kazanan gençler kazandiklari puanlarla hediye havuzundan hediye alabiliyorlar.

Selçuklu Gençlik Uygulamasi App store üzerinden https://apps.apple.com/gb/app/sel%C3%A7uklu-gen%C3%A7lik/id1597995027 Google play store üzerinden https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.bel.selcuklu.gencliginsehri&gl=TR adreslerinden indirilebilir.

“Selçuklu Gençlerle güzel”

Selçuklu’da gençlere verilen önemi Selçuklu Gençlik Uygulamasi ile taçlandirdiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Genç olmak Selçuklu’da güzel diyoruz ve Selçuklu Gençlik Mobil uygulamasini gençlerimizin hizmetine sunduk. Mobil uygulamayi akilli telefonlarina indiren gençler sisteme kayit olduktan sonra belediyemiz tarafindan kendilerine özel olarak sundugumuz birçok avantajdan yararlanabiliyor. Tüm Selçuklu gençligine bu güzel uygulamayi yüklemeye ve sunulan kampanyalardan yararlanmaya davet ediyorum. Selçuklu Gençleriyle güzel biz de gençlere gereken degeri vermeye çalisiyoruz. Insallah daha güzel müjdelerimizle gençlerin yaninda olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA