Bandirma Madeni Isler Odasi Baskani Dinçer Güven Tazeledi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde, Madeni Isler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin olagan genel kurulunda Karani Dinçer güven tazeledi.

Bandirma Madeni Isler Odasi Baskani Dinçer Güven Tazeledi
Küçük Sanayi Sitesi çok amaçli salonunda yapilan genel kurulun divan kurulu baskanligini Divan heyeti Balikesir Esnaf ve Sanatkârlari Odalari Birlik Baskani Fehmi Erdem seçildi. Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun, siyasi parti temsilcileri ve ile oda baskanlari katildi.

Yapilan seçimlerde Iki liste olarak girilen seçimlerde beyaz listeyle seçimlere giren Karani Dinçer 117 oy alarak tekrar baskanliga seçildi. Mahmut Çolak Baskanligindaki mavi liste ise 91 oy aldi.

Olagan Genel Kurula Belediye Baskani Tolga Tosun, oda baskanlari ve üyeler katildi.

Saygi durusu ve istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan divan heyeti olusturuldu. Divan heyeti baskanligina Balikesir Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birlik Baskani Fehmi Erdem, üyeliklere ise Hayri Özden, Ömer Metin, Samet Sevim ve Emin Görmecikli seçildiler. Faaliyet ve denetleme kurulu raporlari okunarak oy birligi ile kabul edildi. 232 faal üyenin bulundugu odada 35. Yilini dolduran üyelere plaket takdiminde bulunuldu. Yapilan seçimlerde mevcut baskan Karani Dinçer 117 oy alarak tekrar Bandirma Madeni Isler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi baskanligina seçildi. Mahmut Çolak ise 91 oy aldi.
Kaynak: İHA