Çigköfte Almaya Gelen Sahis Cebinden Uyusturucu Madde Düsürdü

Sultangazi’de bir is yerine giren madde bagimlisi sahislar, cebindeki uyusturucu maddeyi yere düsürdü. Uyusturucu maddeyi yere düsürdükleri o anlar kameraya yansidi.

Çigköfte Almaya Gelen Sahis Cebinden Uyusturucu Madde Düsürdü
Olay, önceki gün saat 21.00 siralarinda Sultangazi Cebeci mahallesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, madde bagimlisi oldugu ögrenilen iki kisi çigköfte almak için girdikleri dükkanda siparis verdikten sonra kendi aralarinda hesabi kimin ödeyecegi konusunda tartismaya basladi.

Ardindan ise, sahislardan biri cebinden parayi çikarip hesabi ödemek için beklerken cebinde bulunan uyusturucu madde yere düstü. Daha önce kullandiklari maddenin etkisi altinda olan sahislar yere düsen uyusturucuyu ise fark edemeyip dükkandan ayrildi. Bir süre sonra yerde bulunan madde olay yerine çagrilan polis ekiplerine teslim edildi. Yapilan incelemede maddeyi düsüren sahislarin güvenlik kamerasina yansidigi görüldü.

Sultangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli ekipler sahislari yakalamak için ise çalisma baslatti.

Uyusturucuyu düsürme anlari kamerada

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde ayakta durmakta güçlük çeken iki kisinin önce çigköfte dükkanina girip siparis verdikleri ve ardindan kendi aralarinda bir süre tartistiklari ardindan ise düstükleri maddeyi fark etmeden dükkandan ayrildiklari görülüyor.
Kaynak: İHA